dimarts, 11 de gener del 2011

Activitat gimp

Per poder realitzar aquesta activitat, vam haver d'utilitzar el programa gimp.
Es tracta d'un programa lliure i gratuït que permet editar imatges. Per poder realitzar aquest exercici he realitzat una fotografia a una de les zones de joc on treballo, una ludoteca. L' imatge original és:

El primer pas que he realitzat és: he obert el programa Gimp i obert l'imatge, a traves del programa.A continuació he reduït la imatge.Per tant he agafat la foto original, he anat a dalt de la pantalla on posa imatge > escalar imatge > amplada: he reduït a 400.El resultat d'aquest proces és:



El segon pas realitzat, ha sigut seleccionar una part de la imatge mitjançant el següent proces he anat a caixa d'eines > eina per retallar . Un cop seleccionat el tros he retallat, aquest és el resultat:



I el tercer pas he retocat l'imatge original:
  • He tret la boca i el nas del cocodril: caixa d'eines > eina de clonatge.
Per clonar s'ha de seleccionar primer de tot l'eina, després la part que es vol agafar clicant el botó esquerra del ratolí, i a la vegada clicar ctrl. Així és com es selecciona aquella part, un cop seleccionat s'ha de desplaçar el ratolí cap a la zona que es vol substituir i clicar de nou el botó esquerra del ratolí.
El resultat és el següent:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada