dimarts, 11 de gener del 2011

Els serveis de google

Google el cercador que tothom coneix, però no tots coneixen el que ens ofereix. És per aquesta raó que a continuació oferirem un breu resum de tot allò que podem trobar a google.
Podem accedir a aquest serveis de forma gratuïta.


  • Blogger: permet crear un bloc molt fàcil d'utilitzar on podem publicar tot allò que desitgem: fotos, vídeos, textos, enllaços, etc. Per poder crear el bloc hem de tenir un compte gmail i anar a l'apartat blogger.
  • Gmail: és el compte de correu electrònic de GoogleEns permet importar el correu des d'altres comptes, ens permet l'accés a Google Docs, Calendar...
  • Igoogle: pàgina principal de cerca que permet veure un resum de les últimes entrades  de les nostres webs preferides, a més, podem afegir diferents gadgets com el temps, el rellotge... també es pot personalitzar canviant el tema o pujant una fotografia nostra.
  • Calendar: gràcies a aquesta eina podem crear diferents calendaris i visionar-los a l'hora, compartir-los,  afegir-ne d'altres, fer-los públics, crear events... incorpora un buscador per als nostres calendaris, és pot personalitzar canviant el tema. Cada calendari es pot posar d'un color diferent i les cites que hi hem possat surten del seu color
  • Google Docs:Amb el qual podem crear documents com textos, presentacions, fulls de càlcul, dibuixos, formularis... a més de pujar els nostres. Ens permet treballar amb ells a través del web i a  més compartir-los amb més gent (sempre que tinguin un compte de correu google). Tots els arxius es poden etiquetar i guardar en diferents carpetes.
    Per crear-ne un només cal anar a l'apartat de Google Docs del nostre correu. Donar-li a CREA i selecionar el tipus d'arxiu que volem, a continuació li posem un nom  i si el volem compartir amb algú només li hem de donar a PRIVAT NOMÉS PER MI o a COMPARTEIX i afegim les direccions de correu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada